úterý 21. července 2020

Proč křečka z CHS

Proč křeček z chovné stanice???

Miminek ze zverimexu je všude plno a můžete si je koupit za zlomek ceny mláďátka z chovatelské stanice, tak proč si křečka pořídit právě odsud?


Nejdůležitější je to, že v chovatelské stanici vždy naleznete jistotu nepříbuzných zvířat. Vrhy jsou zaměřovány zejména na zdraví, povahu a typově pěkné jedince. Rodiče vrhů v chovatelských stanicích bývají dostatečně psychicky i fyzicky dospělí a mají od svých chovatelů hromadu lásky, péče a kvalitní stravy.


Ke každému křečátku z oficiální Chs dostanete průkaz původu, kde si můžete zkontrolovat nepříbuznost vrhu, barvu a znaky Vašeho miláčka. Lze zde najít i barvy předků a můžete se podívat, jestli Váš křeččí kamarád má importované předky z jiných zemí.


Samozřejmostí je kontakt na chovatele. Zodpovědný chovatel Vám bude vždy nápomocen při jakémkoliv problému či dotazu ohledně Vašeho křečka.


Při koupi mláděte z chovatelské stanice víte, že jste nepodpořili podvyživená, příliš mladá, vyčerpaná a často nemocná zvířata ze zverimexu, která jsou pro prodejce pouze předmětem zisku a proto poptávka tvoří nabídku a záchranou jednoho křečka podpoříte "velkovýrobu" dalších. Nikoho nezajímá, zda jsou zvířata vhodně ubytovaná, krmená, mají dostatek podnětů. Prosím, nepodporujte zverimexy a množitele.


Chs Vám sice nemůže zaručit dlouhověké a zdravé zvíře, záleží na spoustě faktorů a hlavně na Vaší budoucí péči, ale máte jistotu, že k Vám příjde socializované, zdravé miminko, bez parazitů, v adekvátním věku, zvyklé na pestrou stravu, tudíž připravené na start do nového života.


Oproti miminkům ze zverimexu jsou miminka z Chs zvyklá již odmalička na kontakt s člověkem, mazlení, spoustu nových podnětů a hraček, a také různé druhy potravy, takže jsou lépe připravená na kontakt s Vámi.

V Chs bývají miminka odmalička krmena pestrou a výživnou stravou


Každé naše miminko dostane na cestu balíček zrní, na které je zvyklé

Žádné komentáře:

Okomentovat